Menu

Dinamo - Diverse

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

"Inca se poate face, se poate realiza planul ca Dinamo sa joace in Liga Campionilor pe propriul stadion. Viorel Duru a fost in inspectie si a spus ca exista sanse", a declarat Vladimir Cohn.

Alt actionar   Vasile Turcu a lamurit problema proprietarilor bazei: "Noi suntem chiriasi, platim cam 500.000 de euro pe an pentru baza sportiva de la Dinamo si cea de la Saftica. Clubul Sportiv este raspunzator, si Marcel Popescu a inaintat deja documentatia spre Minister. E greu sa pui bani pe casa altuia, insa noi, actionarii, vom face tot posibilul.”

  • Cei din conducerea clubului  doresc sa-i prelungeasca contractul bielorusului GAEV. Acesta nu a jucat in ultimul meci de campionat, cu Farul Constanta, si nu a fost nici macar rezerva. "Daca Rednic il baga in teren inseamna ca e bun. Daca vom gasi si un al treilea portar foarte bun, cu atat mai  bine".  Goal-keeperul era obosit dupa doua partide jucate in preliminariile pentru Euro 2008, si a fost odihnit de antrenorul Mircea Rednic. In acest moment Dinamo are 3 portari. Neozeelandezul MOSS, bielorusul GAEV si pe FLORIN MATACHE.

  • Image Antrenorul lui Brugge,  Emilio Ferrera, viitorul adversar al dinamovistiilor s-a ratoit la ziaristi la finalul meciului. "Vreau sa inteleg. Cand scoatem doar un rezultat de egalitate, inseamna ca am jucat prost, iar cand castigam, suntem o super - echipa! Hotarati-va! Avem 6 meciuri fara infrangere! Astazi ar trebui sa vedem ca am fost superiori adversarului. Si ceea ce ma multumeste este ca echipa are incredere in fortele proprii. Jucatorii nu s-au precipitat atunci cand s-au vazut condusi iar acest lucru ma multumeste."

Parteneri