Menu

Poli Timisoara

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern
Herea a mai fost in atentia bancarilor si in vara, insa conducerile celor doua cluburi nu s-au inteles asupra banilor. Presedintele din Parcul cu Platani, cerea pe mijlocas suma de 1.6 milioane de euro. Acum2 ani, mai multi jucatori dintre cate portarul MARIUS POPA, CARAMARIN,COMAN ,CANU iar mai tarziu OLAH, impreuna cu antrenorul de la acea vreme COSMIN OLAROIU au plecat pe Bega.

Inaintea confruntarii  cu bancarii de pe Dan Paltimisanu, administratorul bazei a inceput sa faca ultimele retusuri inaintea confruntarii :
 „Avem de vopsit gardurile care imprejumuiesc stadionul. Asta este o prioritate. Apoi trebuie sa mai amenajam parcarea din zona vestiarelor. Cu siguranta vom inlocui si scaunele rupte si vom mai lucra la modernizarea grupurilor sanitare. In rest, nu prea mai e nimic de facut”, a declarat pentru publicatia citata Alin Popoviciu, consilier judetean si membru in consiliul director al lui Poli.

Stadionul "Dan Paltinisanu" este al doilea ca si capacitate din Romania si indeplineste toate standardele impuse de FIFA. Consiliul Judetean, proprietara arenei si BKP au investit peste 100 de miliarde in lucrarile de modernizare ale stadionului, iar Primaria Timisoara a cheltuit 1 milion de euro cu baza de antrenament a complexului sportiv, mai mentioneaza Evenimentul Zilei.

Din 2002, stadionul are instalatie de noctura de 1465 lucsi, tribuna oficiala la nivel european, tabela moderna de marcaj si sala de forta. Vestiarele se afla si ele la cele mai inalte standarde, avand in dotare chiar televizoare cu ecran plat, iar in scurt timp si cele 3 terenuri de antrenament ale bazei sportive vor fi dotate cu instalatii de nocturna.

IANCU ACTIONAR IN GIULESTI?

Presedintele LSR, Gigi Corsicanu’, a afirmat pe site-ul fzr.ro ca Marian Iancu este un rapidist adevarat si ca ar merita sa fie presedinte-actionar al echipei. “Ne-am dori ca Marian Iancu sa detina 50% din actiuni”, spune Corsicanu’, în timp ce Iancu sustine ca deocamdata varianta este exclusa: “Propunerea suporterilor ma onoreaza. Nu am ascuns faptul ca sunt rapidist si ca am copilarit în  Giulesti. Dar acum sunt trup si suflet pentru Poli Timisoara. In viitor, nu se stie însa ce se poate întâmpla”.

Parteneri