Menu

Dinamo - Analiza

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Antrenorul cainilor este multumit de lotul pe care il are, in special de atacantii sai care  sunt cei mai buni in acest moment.
"Ma bucur ca am niste atacanti productivi!"    

Chiar daca au existat unele disensiuni, de fiecare data Mircea Rednic da ca exemplu tripleta Danciulescu - Ganea - Niculescu. "Nu-i putem compara pe cei trei cu ceilalti! Ma bucur ca Danciu si Clau sunt productivi, la fel ca si Ganea!" Rednic a facut si unele precizari la situatia lui Ionel Ganea. "Nu i s-a prelungit contractul si nici nu i s-a taiat din bani! A fost o discutie de 10 minute! El oricum ia o prima intreaga indiferent daca joaca sau intra pe parcurs!"
Rednic In pofida  faptului ca are niste atacanti de mare valoare, si ca echipa  merge  foarte bine, divergentele nu intarzie sa apara.  Unul dintre jucatorii nemultumiti este  Ionel Ganea care s-a declarat nemultumit de statutul sau de la Dinamo. Ganezul i-a reprosat antrenorului ca a fost lasat pe banca de rezerve la derby-uri, insa nu numai el este cel care i-a cerut lui Rednic socoteala. "Mai sunt multi nemultumiti si ma intreaba de ce nu joaca. Nu m-am certat insa cu nici unul violent. La inceputul campionatului, doi mi-au zis ca ar vrea sa se intoarca la echipele lor unde au fost imprumutati, pentru ca acolo jucau meci de meci."

Antrenorul alb rosiilor, s-a aratat increzator in sansele echipei sale dupa tragerea la sorti de marti, de la Nyon .Desi  va intalni  echipe foarte puternice  din GERMANIA , TURCIA , BELGIA tehnicianul dinamovist spera sa reuseasca rezultate favorabile.

Mircea Rednic: "În istoria lui Dinamo, în Europa, am jucat întotdeauna împotriva unor adversari puternici. Aduceţi-vã aminte de Liverpool, Hamburg şi sunt multe exemple în acest sens. Este poate cea mai grea grupã din actuala ediţie a Cupei UEFA, dar ne vom juca şansele pânã la capãt. S-au vãzut multe surprize în fotbal, mai ales în Cupa UEFA, chiar dacã toate cele patru echipe au tradiţie şi experienţã mare în cupele europene. Pentru noi este un bun prilej de a ne verifica forţele, împotriva unor echipe puternice, pentru ce va fi la anul în cupele europene".

Parteneri