Menu

FC BOTOSANI - Matei de trei puncte !

,   la dupa executarea unui corner, mingea ajunge la Claudiu Sevaciuc care recentreaza in fata portii de unde Mihai Andries loveste cu capul mingea care loveste bara si apoi intra in poarta. Laminorul raspunde la faza urmatoare  cand un un jucator romascan loveste cu capul mingea dar Valentin Bors este la post si isi salveaza echipa. In minutul 30 Colban este faultat la 25 de metri de poarta Laminorului si tot el executa lovitura libera acordata de centralul partidei dar din pacate mingea trece la un metru peste poarta. In minutul 36 botosanenii scapa pe contraatac la o greseala a defensivei din Roman dar Andries in prima faza trage in blocajul portarului iar apoi sutul lui Colban este deviat in corner de C portarul Laminorului, Caragata.  Prima repriza se termina in nota de dominare a echipei FC BOTOSANI si mai putem consemna doar un voleu a lui Andrei Letos care trece insa mult pe langa poarta.

             A doua repriza  aduce  aceeasi ardoare a jucatorilor  de a incanta spectatorii din tribune. In minutul 48 un jucator romascan executa o lovitura libera de la 35 de metri iar mingea trece milimetric pe langa poarta aparata de Bors. FC BOTOSANI raspunde prin Hrinca si Bejan dar suturile lor sunt prea slabe pentru a-i pune probleme portarului Caragata. In minutul 68 Laminorul Roman are o lovitura libera de la 20 de metri distanta de poarta iar sutul lui Popa este blocat de barajul fundasilor botosaneni dar mingea ajunge la un alt jucator din Roman care este faultat  in careu de capitanul echipei FC BOTOSANI, Mihai Filip. Arbitrul dicteaza lovitura de pedeapsa pentru oaspeti si ii arata lui Filip cartonasul galben. Lovitura de la unsprezece metri este transformata in gol de acelasi  Popa chiar daca portarul Bors ghicise coltul. Dupa cateva minute Colban este foarte aproape de a aduce echipa lui in avantaj pe tabela de marcaj dar mingea sutata de el din interiorul careului musca bara si iese afara. Mihai Ciobanu mizeaza pe cartea atacului spre final de meci prin schimbarile care le face in minutul 75 cand intra Gherine si Matei.

              In ultimul minut regulamentar de joc Matei se  dovedeste providential pentru FC BOTOSANI  cand mingea trimisa cu capul din interiorul careului ajunge in plasa lui Caragata ramas spectator.  Marius Matei a intrat in postura de rezerva pe teren, ca si in ultima etapa  disputata acasa cu Dacia Unirea Braila, si a reusit sa aduca toate cele trei puncte puse in joc spre bucuria imensa a suporterilor prezenti pe stadion.

         

 

Formatiile de joc:


 

FC BOTOSANI: Bors – Kano, Filip, Sevaciuc – Acsinte, Dogaru, Bejan(min.75 Matei), Letos(min.62 Hrinca),Porfireanu – Colban, Andries(min.75 Gherine)

 
Laminorul Roman:Caragata – Codreanu, M. Marin, Cozma, Dumitras, Ferariu -Harbuzaru, Popa, Raschitor, Cozma   - Paraschiv

 
 
 
Mai multe informatii cu privire la FC BOTOSANI  veti gasi pe siteul official al echipei:                       www.fcbotosani.ro
 
 
 
 
 

CONFERINTA DE PRESA

 
 
Mihai Ciobanu, antrenor principal FC BOTOSANI:
 
 
                   “Astazi am invins datorita credintei echipei mele ca  poate  castiga.Fazele fixe sunt un aspect foarte important pe care il tratam in pregatirea jocului si in plus avem jucatori cu statura, buni saritori la cap.La cerintele care sunt la Botosani deocamdata noi la nivel de joc suntem mult in urma.Eu sunt dator sa cred in fiecare jucator si de aceea am crezut si in Marius Matei dar pe fiecare ii tratez cu maxima  seriozitate. Jucatorii mei au jucat, pana in preajma meciului din retur cu Brasov,  cam in aceeasi alcatuire nefiind nevoie de inlocuiri semnificative. Lucrurile au trebuit sa se schimbe dupa ce am suferit trei accidentari  iar baietii nu au putut trece peste aceste scimbari.Pentru ei sa joci cu 3-4 juniori in teren inseamna ca pleci cu un handicap dar nu trebuie sa gandim asa. Juniorii sunt o prioritate pentru FC BOTOSANI si vom juca si in continuare cu 4-5 juniori in teren.

                   Toti reprezentantii clubului au avut o atidudine foarte buna fata de mine iar azi m-am impacat  cu suporterul care a adresat injurii la adresa mea la meciul cu Dacia Unirea Braila  . Eu l-am inteles, ma port foarte bine cu fiecare suporter in parte si cred ca ei ma indragesc.   

                   Eu cred si sper din toate inima ca la meciul de saptamana viitoare cu Altay sa putem lua toate cele trei puncte puse in joc”.

 
 
            

Toader Stet, antrenor principal Laminorul Roman:

 
              “  Botosaniul e echipa buna. Cu mici exceptii , in toate meciurile din deplasare echipa mea a jucat bine dar am platit un tribut care ne-a costat multe puncte puse in joc.Ma refer aici la faptul ca azi am jucat cu trei juniori si faptul ca nu am putut ramane in pauza de iarna cu lotul din turul campionatului si mai mult, nu am reusit sa transferam la noi nici un jucator.Adversarul de astazi ne-a fost superior la fazele fixe ,de altfel victoria FC BOTOSANI a venit ca urmare a fazelor fixe. Cand jucam cu un adversar bun eu nu trebuie sa imi mai motivez jucatorii si chiar ma bucur de evolutia unor jucatori tineri. Felicit FC BOTOSANI  pentru parcursul din acest campionat  si ii urez “La multi ani” lui Mihai Ciobanu.”

 
 

Parteneri