Menu

Stiri

  • Ovidiu Stanga nu va mai putea juca pe parcursul campionatului, datorita unei accidentari la genunchi din meciul cu Anglia. (Daca pot specula, probabil leziunea a trei ligamente - tipica la fotbalisti, cunoscut sub numele "Unhappy Tried".) Cert este ca a plecat deja dupa meci inapoi acasa.
  • La sarbatorirea victoriei asupra Angliei in Galati a decedat un fan al echipei nationale, care, dupa ce a cazut alcoolizat la pamant, a fost calcat in picioare de alti fani aflati in stare de ebrietate.
  • In ceea ce priveste golul lui Petrescu (de la care nu se astepta, asa cum zici ), as avea o remarca personala. Golul are doua paralele:
    Odata cu al treilea gol marcat Columbiei in 94, in care Hagi a pasat lui Raducioiu tot dintr-o lovitura libera, de pe aceeasi parte, Raducioiu preluand mingea asemanator cu Petrescu, lasand-o sa-i alunece pe burta. Exista asemanari frapante.
    Apoi cu golul romanilor din meciul cu USA din 94, marcat tot de Petrescu si... tot printre picioarele portarului, ale lui Tonny Meola. Aici ne intrebam daca intr-adevar este o surpriza ca el a marcat golul ... ?
    (multumesc pentru informatii Juergen!)

Parteneri