Menu

Inca o “nefacuta” a lui Balotelli. Mancini si-a pierdut rabdarea cu atacantul italian

 

 

In spatele neconvocarii lui Mario Balotelli in meciul din Liga Campionilor impotriva Real-ului lui Mourinho s-ar afla inca un comportament neprofesional al jucatorului, care refuza pe de asupra si sa se lase de fumat

Mario Balotelli revine pe prima pagina a tabloidurile britanice, insa nu datorita rezultatelor obtinute pe teren. De data asta lumina reflectoarelor este asupra partidei din Liga Campionilor la care Balotelli nu a fost convocat si pe care a urmarit-o din tribuna. S-a perceput imediat ca in spatele excluderii italianului din lot se afla o problema mai grava. In realitate, potrivit tabloidului britanic Daily Star, Balotelli nu a fost convocat din cauza nenumaratei petreceri pe care a dat-o dupa meciul din Premier League impotriva echipei Stoke City. In plus, la cererea antrenorului, Balotelli a refuzat sa se lase de fumat.

Mancini, care si-a odihnit vedetele in campionat in vederea meciului din Liga Campionilor de pe stadionul Bernabeu, nu a acceptat faptul ca italianul a petrecut noaptea de dupa meci petrecand prin localurile din Manchester. In plus, tot potrivit ziarului britanic, Mancini si Balotelli ar fi avut o cearta dupa ce antrenorul i-ar fi comunicat atacantului ca acesta nu ar fi fost convocat in meciul contra Real-ului, insa ar fi trebuit oricum sa se deplaseze in Spania.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Balotelli l-a mai infuriat pe antrenor deoarece a refuzat sa se lase de fumat. Tabloidul conclude articolul subliniind ca aceasta este doar ultima dintr-o serie lunga de "nefacute" ale atacantului italian, ajuns la Manchester City de la Inter Milano in 2010 pentru fabuloasa suma de 30 de milioane de euro.

Puteti citi ultimele stiri sportive din Premier League la bet365.com

 


 

Parteneri