Menu

Ioan Andone: Am studiat-o mult pe Braga, stiam ca putem sa castigam pe contraatac

CFR a impresionat la debutul in Champions League (sezonul 2012-2013), campioana Romaniei castigand, scor 2-0, pe terenul celor de la Sporting Braga. "Jucatorii au evoluat foarte bine, au respectat tot ce le-am spus si merita felicitari. Am studiat-o mult pe Braga si stiam ca putem sa castigam pe contraatac", a declarat Ioan Andone dupa victoria din Portugalia.

"Un debut bun. Jucatorii au evoluat foarte bine, au respectat tot ce le-am spus si merita felicitari. Am studiat-o mult pe Braga si stiam ca putem sa castigam pe contraatac. Trei puncte mari si un inceput bun. Sougou are ceva la coaste, a plecat la spital si cred ca-l pierdem pentru mult timp. Sper totusi sa nu fie ceva grev. Bastos a avut o zi de gratie dupa ce in campionat nu a jucat foarte bine. Avem o echipa buna si meritul este al jucatorilor. Felgueiras si Bastos sunt remarcatii serii, dar intreaga echipa a jucat foarte bine" - Ioan Andone la Dolce Sport.

Grupa H

Braga - CFR Cluj 0-2
(Bastos 19', 34')

Manchester - Galatasaray 1-0
(Carrick 7').

Clasament:

1 CFR Cluj 3 puncte (2-0)
2 Manchester United 3 (1-0)
3 Galatasaray 0 (0-1)
4 Sporting Braga 0 (0-2).

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13258999-ioan-andone-studiat-mult-braga-stiam-putem-castigam-contraatac.htm

Parteneri