Menu

Înşelaţi de Kuban » CFR nu va primi nici un ban în urma vînzării lui Lacina Traore

Înşelaţi de Kuban » CFR nu va primi nici un ban în urma vînzării lui Lacina Traore :: GSP.RO

În 2009, CFR Cluj l-a vîndut cu 4 milioane de euro pe Lacina Traore în Rusia, la Kuban Krasnodar, antrenată atunci de Dan Petrecscu. În contract s-a stipulat că românii  vor primi apoi 10 la sută dintr-o eventuală vînzare la un anumit preţ.

Acest lucru s-a produs. Atacantul ivorian (22 de ani) a fost dat acum trei luni la Anji Mahacikala. Suma vehiculată s-a ridicat la 18 milioane de euro, alte surse ar fi zis chiar 25, dar în acte nu au fost trecute decît 4 milioane. Pe baza respectivei cifre, clubul din Krasnodar i-a anunţat pe oficialii din Gruia că nu iau nimic din noua tranzacţie.

18 goluri în 39 de partide a marcat Traore pentru Kuban

”Am primit o înştiinţare de la Kuban cum că preţul de transfer al lui Traore la Anji ar fi de 4 milioane de euro, deci noi nu vom primi nici un cent. Putem cere actele de la Ligă, dar ştiţi cum se fac afacerile în ţări ca Rusia, pe gaze, petrol, nichel sau valize. E greu de demonstrat. Atunci cînd l-am cedat pe Traore nu ne mai gîndeam că mai luăm un cent pe el. Trebuia să luăm 10 la sută din suma încasată de Kuban, dacă suma de transfer e peste 4 milioane de euro”, a dezvăluit Arpad Paszkany.

Patronul campioanei a mai indicat: ”La Alvaro Pereira avem 20 la sută din transferul de peste 4,5 milioane de euro. Singura sumă pe care am primit-o vara asta e cea de 1,8 milioane de euro, jumătate din transferul lui Renan. Restul de 50 îl primim anul viitor. Şi am investit 5 milioane de euro".

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/inselati-de-kuban-cfr-nu-va-primi-nici-un-ban-in-urma-vinzarii-lui-lacina-traore-360110.html

Parteneri