Menu

Premier League: primul gol al lui van Persie pentru United

 

Olandezul inscrie golul egalului impotriva lui Fulham, iar Kagawa si Rafael aduc scorul la 3-2. Accidentare serioasa pentru Rooney. Chelsea la a treia victorie


Stiri sportive Anglia: Titular de la inceputul meciului, lui Van Persie nu i-a trebuit mult ca sa inscrie primul sau gol cu tricoul celor de la United. In minutul 10, olandezul a reusit golul remizei momentane, 1-1. Meciul s-a terminat insa la 3-2 pentru gazde, Kagawa si Rafael marcand inca doua goluri pentru United, iar Duff (care deschisese scorul in minutul ’3) si Vidic (autogol dupa o iesire a lui De Gea) pentru oaspeti. Cu toate ca Diavolii Rosii au castigat confruntarea, scorul final indica probleme in aparare pentru echipa antrenata de Ferguson, care a suferit mai mult decat ar fi trebuit contra gruparii Fulham.


Urata accidentare pentru Wayne Rooney. Atacantul, intrat in ultimele 20 de minute de joc in locul japonezului Shinji Kagawa, a suferit o accidentare grava in urma duelului cu Rodallega, columbianul cazand involuntar cu talpa pe coapsa sa. Rooney a parasit gazonul pe targa si va fi indisponibil cel putin o luna.


In ceea ce priveste celelalte meciuri disputate, au mai castigat Chelsea, londonezii impunandu-se asupra celor de la Newcastle multumita golurilor lui Hazard si Torres. Victoriosi si cei de la Everton, care au dispus de Aston Villa, scor 3-3. A mai castigat si Swansea, echipa din Tara Galilor fiind din nou la inaltimea poreclei primite, adica „Swanselona”, incepand sa asemene tot mai mult echipei Barcelona a lui Messi si Iniesta. Dupa victoria zdrobitoare din primul meci, in care Swansea a dispus acasa de QPR, scor 5-0, galezii i-au invins pe cei de la West Ham United prin golurile lui Rangel, Michu si Graham.


Celelalte rezultate meciuri din prima etapa eu fost: Tottenham – West Bromwich Albion 1-1, Southampton - Wigan Athletic 0-2 si Norwich - QPR 1-1. Sunderland – Reading a fost amanata din cauza ploii, in timp ce Stoke – Arsenal si Liverpool – Manchester United se vor disputa duminica la orele 16:00, respectiv 18:00.

 

Parteneri