Menu

Mihai Nesu isi poate misca ambele maini: In sfarsit, un progres real. Sunt atat de fericit

Fotbalistul Mihai Nesu, aflat in plin proces de recuperare in SUA, in urma accidentarii suferite in mai 2011, a postat pe contul sau de Twitter un filmulet in care apare pedaland cu ambele maini la o bicicleta, fara sa fie ajutat de nimeni.

"Si, in sfarsit, un progres real. Pedalez bicicleta cu mainile, singur, fara niciun ajutor. Sunt atat de fericit", a scris Mihaita Nesu pe Twitter.

Jucator al echipei FC Utrecht, Mihai Nesu s-a accidentat la coloana, in data de 10 mai 2011, in urma unei ciocniri cu coechipierul sau Alje Schut, fiind transportat de urgenta la spital, unde i s-a descoperit o vertebra cervicala fracturata. El a fost supus unei interventii chirurgicale de cinci ore, in care i-a fost refacuta vertebra fracturata din zona cervicala, insa o parte a corpului sau a ramas paralizata.

In varsta de 29 de ani, Mihaita Nesu se afla in prezent in SUA, unde urmeaza un program de recuperare dupa accidentarea suferita in urma cu mai bine de un an de zile.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13047107-video-mihai-nesu-isi-poate-misca-ambele-maini-sfarsit-progres-real-sunt-atat-fericit.htm

Parteneri