Menu

Mourinho isi schimba porecla: spuneti-mi “The Only One”

Portughezul, bazandu-se pe faptul ca nimeni nu a reusit sa castige ca el titlul in Premier League, La Liga si Serie A, cere sa i se schimbe porecla, de la „Special” la „Only”

Puteti sa o luati ca una din glumele sale, insa de aceasta data Mourinho are dreptate. Totusi, porecla care i se da nu depinde desigur de el. In lumea sportului, se stie, poreclele (vrute sau nevrute) se dau din intamplare, sunt legate de un eveniment neasteptat sau de o reactie cu jurnalistii. Insa cu Mourinho ne putem astepta la orice.

„In Anglia m-au numit ‚The Special One’”, a declarat antrenorul echipei Real Madrid intr-un interviu pentru un post de televiziune portughez. „Multumita lui Dumnezeu, lucrurile au mers bine si de atunci inainte, iar si daca va place si daca nu, sunt singurul antrenor din lume care a castigat campionatul englez, acela italian si acela spaniol. In consecinta, porecla corecta ar trebui sa fie "The Only One", singurul”, a adaugat Mourinho.

„Dupa ce am castigat tot cu toate echipele pe care le-am antrenat, recunosc ca nu ma simt asa de egocentric si de egoist ca si inainte. Anii petrecuti la Inter Milano au fost speciali pentru mine. Faptul ca am reusit sa readuc un club ca acela printre echipele cele mai importante din Europa, castigand Liga Campionilor dupa 50 de ani a fost o satisfactie exceptional de mare. Acestea sunt lucrurile care ma fac fericit si nu neaparat satisfactia personala".

Pentru cele mai bune bonusuri la pariuri online, vizitati bet365.com

Parteneri