Menu

Cine se califică? Steaua, CFR, Vaslui şi Rapid joacă miercuri şi joi în Europa. Program+televizări

Cine se califică? Steaua, CFR, Vaslui şi Rapid joacă miercuri şi joi în Europa. Program+televizări :: GSP.RO

Formaţiile noastre au programată la mijlocul acestei săptămîni manşa secundă din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv Europa League. Primele care vor lupta pentru pătrunderea în play-off sînt CFR Cluj şi FC Vaslui, miercuri în Ligă, urmate de Steaua şi de Rapid, a doua zi, în EL.

LIGA CAMPIONILOR, MIERCURI, 1 AUGUST
Liberec - CFR Cluj (20:00, Transilvania Look, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro)
Campioana porneşte cu avantajul rezultatului din tur, 1-0 # În caz de calificare, trupa lui Andone are şanse mici să fie cap de serie la tragerea pentru play-off, situaţie în care, ca să meargă în grupe, va trebui să elimine un adversar precum Anderlecht, Celtic ori Basel # Dacă sînt eliminaţi, clujenii vor trece în play-off-ul Europa League, unde vor fi capi de serie.

Vaslui - Fenerbahce (21:00, Pro TV, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro)
Vaslui are şanse mari de play-off după ce s-a descurcat bine la Istanbul, 1-1 # Dacă se va califica, nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi, printre posibbilii viitori rivali numărîndu-se Dinamo Kiev, Spartak Moscova ori Braga # În condiţiile unei ratări, moldovenii vor ajunge în play-off-ul Ligii Europa, unde s-ar putea confrunta, printre altele, cu Lokeren, Midtjylland ori Atromitos.

LIGA EUROPA, JOI, 9 AUGUST
Spartak Trnava - Steaua (20:30, Antena 1, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro, livevideo gsp.ro)
Steaua este obligată să refacă handicapul din tur, 0-1 # În cazul unei reuşite, roş-albaştrii vor fi capi de serie la tragerea la sorţi pentru play-off # La ratare, Rusescu şi compania rămîn în afara competiţiilor continentale.

Rapid - Heerenveen (21:30, DigiSport 1, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro)
Giuleştenii au o misiune imposibilă din cauza dezastrului din Olanda, 0-4 # Dacă izbutesc o minune, ei nu vor fi capi de serie la tragerea la sorţi; dacă nu, adio Europa.

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cine-se-califica-steaua-cfr-vaslui-si-rapid-joaca-miercuri-si-joi-in-europa-program-televizari-351488.html

Parteneri