Menu

Veste bună pentru Reghe în vederea meciului de joi cu Trnava! Care e lista UEFA a Stelei

Veste bună pentru Reghe în vederea meciului de joi cu Trnava! Care e lista UEFA a Stelei :: GSP.RO

După două victorii consecutive, din tot atîtea meciuri disputate pînă acum în Liga 1, Laurenţiu Reghecampf are motive de satisfacţie şi în perspectiva primei manşe din turul 3 preliminar al Europa League, împotriva slovacilor de la Spartak Trnava, meci programat joi seară de la ora 21:00, transmis în direct şi în exclusivitate de Antena 1.

Steua a trimis la UEFA lista cu jucătorii care vor avea drept de joc în "dubla" cu vicecampioana Slovaciei şi pe ea se regăsesc toţi fotbaliştii pe care Reghecampf i-a avut sub comandă la antrenamente. Pe listă se află inclusiv Gabi Matei şi Prepeliţă, jucători care nu vor putea fi folosiţi în "dubla" cu Spartak Trnava, dar care într-o lună şi jumătate vor fi buni de joc.

Singurii care au fost lăsaţi pe dinafară sînt Machado şi Doru Bratu, însă ei nu vor putea fi recuperaţi pînă la finalul anului 2012, astfel că ar fi ocupat degeaba două locuri dacă ar fi fost trecuţi. După disputarea partidelor din play-off, Steaua va putea înlocui un jucător pe această listă, dacă va dori acest lucru.

LOTUL DE 25 DE JUCĂTORI AI STELEI PUŞI PE LISTA UEFA
Portari: Tătăruşanu, Stanca
Fundaşi: Dumitraş, Martinovici, G. Matei, Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici, Pîrvulescu, Lupu
Mijlocaşi: Chipciu, Năstăsie, Bourceanu, Pintilii, Filip, T. Bălan, Prepeliţă, Cr. Tănase, Roşu
Atacanţi: Rusescu, Rocha, Nikolici, Fl. Costea, M. Costea

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/veste-buna-pentru-reghe-in-vederea-meciului-de-joi-cu-trnava-care-e-lista-uefa-a-stelei-349834.html

Parteneri