Menu

Goian, aproape de a pleca de la Rangers! Unde ar putea ajunge fundaşul naţionalei

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Goian, aproape de a pleca de la Rangers! Unde ar putea ajunge fundaşul naţionalei

Transferul lui Goian la Kuban este infirmat de impresarul jucătorului, care anunţă o nouă destinaţie pentru fundaşul naţionalei.

"Nu ne-a căutat nimeni de la Kuban, săptămâna viitoare voi merge în Spania să negociez cu o echipă bună de primă ligă un posibil transfer al lui Goian", a spus Florin Manea pentru www.prosport.ro


Fundaşul Dorin Goian a rămas alături de Glasgow Rangers în liga a 4-a din Scoţia. Românul a fost convins de Dan Petrescu să vină la Kuban Krasnodar, anunţă Digi Sport.

La Kuban, Goian va fi coleg cu alţi doi români: Daniel Niculae şi Gigel Bucur. Fostul jucător al lui Glasgow va primi un salariu de circa 500.000 euro pe sezon.

Şi George Copos s-a interesat de situaţia lui Goian, pe care ar fi dorit să-l transfere la Rapid, dar la auzul salariului pe care îl are jucătorul la Rangers a rămas fără cuvinte. "M-a întrebat formal despre salariul lui Dorin Goian. I-am spus salariul pe care îl are la Rangers şi mi-a zis: «Bine, mulţumesc». I-am spus: «Stai, nu închide, să îţi zic şi comisionul!». Plecăm de la o cifră mult prea mare pentru România. Dacă aici s-ar da maximum 200.000 de euro salariu, am dublu din alte ţări”, a declarat Florin Manea, impresarul jucătorului, pentru Sport Total FM.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/goian-aproape-de-a-pleca-de-la-rangers-unde-ar-putea-ajunge-fundasul-nationalei-9908751

Parteneri