Menu

Napoli castiga amicalul cu Bayern scor 3-2

Italienii de la Napoli se impun asupra bavarezilor scor 3-2 intr-un amical disputat in Italia

Rezultate meciuri amicale: Napoli a reusit sa o invinga pe vicecampioana europeana, in ciuda faptului ca ambele echipe au evoluat fara multi titulari. Italienii insa, au avut mai multa personalitate si au fost la acelasi nivel cu o adversara de prestigiu si mai preparata la nivel fizic. Scorul deschis de nemti (prin Alaba in minutul 16) nu i-a descurajat pe napolitani, care au readus rezultatul la egalitate prin Cannavaro pe finalul primei reprize.

Napoli a iesit insa in evidenta in repriza secunda, demonstrandu-se o echipa competitiva si cand a evoluat cu jucatori de rezerva. Pandev, intrat pe teren in repriza secunda, a majorat rezultatul pentru italieni in minutul 65 dupa un sprint pe banda dreapta a lui Zuniga. Bayern a gasit golul egalului printr-o lovitura de pedeapsa frumoasa executata de Shaquiri in minutul 72, insa trupa lui Mazzarri nu s-au descurajat, reusind sa treaca din nou in avantaj in minutul 80 prin Insigne, incheiand meciul la scorul final de 3-2. Insigne, succesorul lui Lavezzi, i-a facut pe suporteri sa-l uite deja pe „El Pocho” si promite sa fie la inaltimea argentinianului si pe teren.

Antrenorul Mazzarri nu si-a ascuns multumitea la sfarsitul meciului: „Am jucat foarte bine, sunt multumit de echipa. Bayern este intr-un stadiu mai avansat decat noi cu antrenamentele, noi am suferit putin, insa doar la inceput. Mi-au placut mult Cannavaro, Insigne si Vargas. Aceasta victorie da incredere unei echipe care obtine rezultate importante deja de 3 ani si jumatate”.

Va asteptam la ultimele stiri si transferuri din liga 1 si din cele mai importante campionate europene.

Parteneri