Menu

Bayern a vandut deja toate biletele din sezonul 2012/2013

Clubul bavarez a vandut deja toate biletele meciurilor din Bundesliga care se vor disputa pe Allianz Arena in sezonul 2012/2013. Rummenigge: „Le multumesc din inima tuturor suporterilor, Bayern ramane unul dintre cele mai atractive cluburi din lume si cu cei mai multi suporteri”. Clubul a mai declarat ca bilantul este pozitiv pentru al 20-lea an consecutiv

Toate biletele meciurilor disputate in sezonul viitor al Bundesligii pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern München, au fost epuizate. Clubul a anuntat ca s-au vandut toate biletele la cele 17 meciuri disputate acasa in cadrul campionatului care va debuta pe 24 august.

Avand in vedere ca Allianz Arena are o capacitate de 69.000 de locuri, pe langa cele 39.500 de locuri rezervate abonatilor, au fost epuizate si restul de 29.500. Se pare ca deziluziile legate de ultimele rezultate meciuri (finala ligii Liga Campionilor, Cupa Germaniei si ratarea titlului Bundesligii) nu au redus entuziasmul suporterilor, care si-au garantat deja un loc in tribuna cu o luna inainte de debutul sezonului.

Karl-Heinz Rummenigge, presedintele clubului, a declarat: ”Nu pot sa nu le multumesc suporterilor pentru sprijinul lor exceptional. Acest lucru demonstreaza ca Bayern este una din echipele cele mai atractive si cu cei mai multi suporteri din lume”.

Castigurile garantate de vazarea biletelor vor ajuta clubul bavarez sa aiba din nou bilantul pozitiv, pentru cel de-al 20-lea an consecutiv, ceea ce este probabil un record in fotbalul european. Bayern a avut un profit net de 1,3 milioane de euro in sezonul 2010/2011, in scadere (-6%) fata de acela precedent.

Pentru a afla ultimele stiri din tenis, cele mai noi rezultate liga 1 si pentru cele mai bune cote pariuri vizitati bet365.com

Parteneri