Menu

Balotelli: Este cea mai frumoasă seară din viaţa mea Ce spune despre o revenire în Serie A

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Balotelli: Este cea mai frumoasă seară din viaţa mea Ce spune despre o revenire în Serie A

Internaţionalul italian Mario Balotelli a declarat joi, după calificarea în finala Campionatului European, că aceasta este cea mai frumoasă seară din viaţa sa şi că este încrezător înaintea confruntării de la Kiev cu Spania.

"Am aşteptat atât de mult acest moment. I-am dedicat golurile mamei mele, care a venit la stadion doar pentru mine. Au fost aici şi cei mai buni prieteni ai mei şi acest lucru a contat pentru mine. Cassano a fost genial, doar el poate face ceea ce a făcut. Dacă revin în Italia? Acum nu mă gândesc la asta, joc în Anglia şi momentan rămân acolo. Cred că aceasta este cea mai frumoasă seară din viaţa mea, dar sper ca în finală să jucăm chiar mai bine şi să învingem. Spania? Trebuie să fim liniştiţi, să nu ne fie teamă, asta şi pentru că deja le-am dat un gol (n.r. - în grupe) şi suntem puternici", a spus Balotelli.

Reprezentativa Italiei a învins, joi, la Varşovia, cu scorul de 2-1 (2-0), naţionala Germaniei, în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în finala competiţiei, în care va întâlni deţinătoarea trofeului, Spania.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli '20, '36. Pentru Germania a înscris Mesut Ozil, în minutul 90+2, din penalti.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/euro-2012/balotelli-este-cea-mai-frumoasa-seara-din-viata-mea-ce-spune-despre-o-revenire-in-serie-a-9794007

Parteneri