Menu

Barton a pierdut banderola de capitan: “Imi merit pedeapsa”

Mijlocasul englez, suspendat timp de 12 etape datorita comportamentului violent din ultima etapa a Premier League, nu va mai fi capitanul echipei Queens Park Rangers: inainte de a vedea cartonasul rosu, ii daduse un cot lui Tevez, o lovitura cu piciorul lui Aguero si incercase sa-i dea un cap lui Kompany

Joey Barton nu va mai fi capitanul lui QPR. Clubul i-a retras jucatorului banderola iar Federatia Engleza de Fotbal l-a suspendat timp de 12 etape din cauza comportamentului violent din meciul impotriva celor de la Manchester City din ultima etapa a sezonului trecut. Barton a fost amendat si cu sase saptamani de salariu de catre club, circa 525.000 de euro, pe langa amenda de 93.000 primita de la Federatie. Mijlocasul a fost suspendat timp de 12 etape deoarece ii daduse un cot lui Tevez, o lovitura cu piciorul lui Aguero si incercase sa-i dea un cap lui Kompany, inainte de a fi eliminat si condus afara de pe teren de catre coechipierii sai.

Intr-un comunicat difuzat de club, QPR a declarat: „am ajuns la un acord cu Barton cu privire la violarile regulamentului de conduita si ne rezervam dreptul de a rezilia contractul in caz de recidivitate”. In replica, tot in comunicatul clubului, Barton a declarat: ”comportamentul meu a fost gresit si imi accept pedeapsa. Imi prezint scuzele fata de antrenor, de coechipieri si de suporterii echipei pentru actiunile mele, insa si fata de jucatorii si suporterii clubului Manchester City”. Barton a mai adaugat pe Twitter: „amenda nu este importanta, banii vin si pleaca, ceea ce ma doare este faptul ca am pierdut banderola de capitan si ca am fost suspendat 12 etape. Am fost un tampit”.

Ultimele rezultate meciuri de la Campionatul European 2012 le gasiti aici.

Cele mai noi rezultate liga 1 le gasiti la bet365.com

Parteneri