Menu

Se retrage Lucescu de la Şahtior? M-aş bucura extraordinar să vină Guardiola!

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Se retrage Lucescu de la Şahtior? M-aş bucura extraordinar să vină Guardiola!

După opt sezoane petrecute pe banca Şahtiorului, Mircea Lucescu se gândeşte la retragere. Antrenorul care a cucerit aproape tot ce se putea cu echipa din Ucraina, a vorbit despre posibilitatea ca locul său la echipă să fie luat de Pep Guardiola.

"În fiecare an mă gândesc că e ultimul, că nu poate să meargă la infinit acest succes. Totdeauna un antrenor termină prin a fi înfrânt, e greu de presupus că are forţa... Până şi Guardiola s-a retras, fiindcă a fost înfrânt în campionat şi UCL. Eu nu ştiu ce o să fac, dacă lucrurile merg bine voi continua, dacă nu, voi da mâna, mă voi îmbrăţişa cu toată lumea de-aici şi voi pleca”, a spus Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

După ce presa a vehiculat varianta ca Pep Guardiola să preia Şahtiorul, Mircea Lucescu a declarat că s-ar bucura să se întâmple acest lucru.

"Eu m-aş bucura extraordinar de tare ca după mine să vină Guardiola. Dacă ar fi aşa, înseamnă că el a cântărit foarte bine potenţialul acestei echipe. M-aş supăra dacă după mine ar veni cineva care n-ar mai obţine nimic şi s-ar da o echipă deja făcută pe mâna unui necunoscut", a mai spus Lucescu pentru Dolce Sport.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/se-retrage-lucescu-de-la-sahtior-m-as-bucura-extraordinar-sa-vina-guardiola-9751388

Parteneri