Menu

Germania dispune de Portugalia prin Gomez

Golul inscris de atacantul gruparii Bayern München ii permite echipei antrenate de Löw sa se impuna asupra Portugaliei si sa inceapa aventura la Euro 2012 cu dreptul.


Stiri sportive Euro 2012: Germania s-a dovedit periculoasa deja de la inceput, cand in minutul 2 Boateng a trimis o centrare in careu pentru Gomez, acesta trimitand insa mingea in bratele portarului Rui Patricio. In minutul 9 nemtii au creat o alta ocazie de gol prin Podolski, noul atacant al clubului Arsenal, fiind necesara din nou o interventie a portarului gruparii adverse. Portugalia a incercat sa reactioneze in minutul 18, creand o ocazie prin Cristiano Ronaldo, care nu a reusit insa sa o transforme. In minutele urmatoare, Germania a avut diferite ocazii prin Gomez, Podolsky si Müller, insa nici una dintre ele nu a dus la deschiderea scorului. Pe finalul primei reprize, ocazia cea mai importanta a fost a Portugaliei: In urma unui corner, mingea a ajuns la Pepe, care a sutat puternic nimerind insa bara.

 

In repriza secunda Germania a continuat sa caute golul avantajului deja din primul minut. Portugalia a creat o actiune periculoasa in minutul 63 prin Cristiano Ronaldo, care a fost insa deposedat de Boateng. Germania a reusit in cele din urma sa deschida scorul in minutul 73 prin Gomez, care a inscris cu capul dintr-o centrare a lui Khedira. Trei minute mai tarziu, se repeta aceeasi faza, insa Gomez nu a reusit sa ajunga la mingea centrata de Müller. Cristiano Ronaldo a avut o ocazie mare in minutul 80 cand a sutat puternic spre poarta lui Neuer, acesta respingand insa mingea. Trei minute mai tarziu, Portugalia a fost aproape de golul egalului printr-un sut a lui Nani care a nimerit insa transversala. Portugalia a continuat sa caute egalul, mai intai prin Varela iar dupa aceea prin Nani, insa meciul s-a terminat la scorul de 1-0.

 

 

Pe langa cote la pariuri, bet365 va ofera si stiri din liga 1 si din campionatele continentale principale.

 

Parteneri