Menu

Christian Maggio despre Napoli: „Lavezzi pleaca, Cavani ramane”

A declarat fundasul echipei Napoli: „Stiam ca Lavezzi vroia sa plece, Edison, in schimb, ramane. Sper sa ramana si Mazzarri, echipa poate continua sa creasca cu el”

Stiri fotbal Italia: Adevarul iese la iveala. Din cantonamentul nationalei italiene, Christian Maggio a facut unele declaratii legate de echipa sa de club: „Stiam de mult ca Lavezzi vroia sa plece”, a spus fundasul, vorbind cu jurnalistii despre coechipierii sai si despre antrenorul Mazzarri, viitorul caruia va fi dezvaluit cu siguranta marti, dupa sedinta cu patronul clubului, De Laurentiis. Maggio nu are indoieli: „In acesti ani, antrenorul a fost a fost fundamental pentru echipa. Noi jucatorii avem nevoie de un antrenor ca Mazzarri. Sper intr-adevar ca acesta sa ramana cu noi deoarece echipa poate continua sa creasca cu el”.

In timp ce plecarea lui Lavezzi (n.r., probabil la PSG, insa si Inter se pregateste sa-i faca o noua oferta argentinianului) a fost trecuta la socoteala, o eventuala despartire de Cavani ar fi mai dificila de digerat. Uruguayanul a declarat insa ca vrea sa continue sa imbrace tricoul lui Napoli. „Daca pleaca si Cavani, situatia ar degenera, eu sper sa ramana”, a adaugat Maggio. „Ba chiar ne tinem strans de el. De ce are nevoie Napoli pentru a continua sa fie invingatoare dupa ce a castigat Coppa Italia? Dupa parerea mea, ar trebui sa avem un lot mai mare de jucatori pentru sezonul viitor”.

Pentru cele mai bune cote la pariuri online de la Euro 2012, vizitati bet365.com

Parteneri