Menu

Lampard va fi căpitanul lui Chelsea, în finală: Am bătut cea mai bună echipă din lume, dar tot va fi uitat dacă nu învingem Bayern!

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Frank Lampard, posibilul căpitan al lui Chelsea în absenţa lui John Terry, suspendat pentru finala Ligii Campionilor de pe Allianz Arena, încearcă să-şi motiveze colegii pentru marele meci de maine seară. Englezul nu se îmbată cu apă rece după ce a eliminat Barcelona şi le aduce aminte coechipierilor de eşecul suferit pe stadionul lui Napoli: în fotbal fericirea poate fi transformată în lacrimi în doar câteva secunde. Mijlocaşul de legendă al lui Chelsea punctează faptul că eliminarea Barcelonei din semifinale va fi uitată imediat de suporteri, dacă trofeul UEFA Champions League nu va ajunge pe Stamford Bridge.

"De data aceasta voi încerca să conduc prin exemple. Îmi cunosc colegii, sunt aici de foarte mult timp şi îmi asum responsabilitatea de conducător. Ne bucurăm de sentimentul de a bate cea mai bună echipă din lume, deoarece Barcelona sigur este cea mai mare! Chiar şi aşa suntem suficient de inteligenţi ca să ştim că dacă pierdem finala, oamenii uită repede rezultatele din sferturi şi din semifinale. Modificările în fotbal se pot produce în doar câteva secunde. Se poate ajunge de la agonie la extaz şi invers." a declarat Lampard.

Pe plan personal, mijlocaşul londonez nu consideră trofeul pus în joc mâine seară un punct de cotitură în cariera sa. Lampard susţine că nu are niciun regret şi este mandru de tot ce a realizat pană acum în fotbal.

"Chiar dacă nu voi caştiga, nu voi avea niciun regret! Privind înapoi sunt foarte mulţumit şi mândru de cariera mea până în acest moment." a spus mijlocaşul celor de la Chelsea.

John Terry, căpitanul de drept al londonezilor va fi suspendat pentru finala de la Munchen în urma cartonaşului roşu primit după ce l-a lovit cu genunchiul în spate pe Alexis Sanches. Evenimentul s-a petrecut în partida retur din semifinala disputată pe Camp No împotriva Barcelonei.

Chelsea dispută maine seară, de la ora 21:45, finala Ligii Campionilor împotriva clubului Bayern Munchen. Formaţia londoneză şi-a caştigat locul în ultima fază a competiţiei după ce a eliminat Barcelona, 1-0 pe Stamford Bridge şi 2-2 pe terenul catalanilor. De partea celalaltă, bavarezii au avut parte de o semifinală mult mai dramatică contra celor de la Real Madrid: 2-1 la Munchen şi o victorie la penaly-uri 3-1 pe Santiago Bernabeu, după ce în timpul regulamentar de joc au fost învinşi cu 2-1.

Finala competiţiei supreme inter cluburi din Europa va avea loc la Munchen pe stadionul Allianz Arena.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/lampard-va-fi-capitanul-lui-chelsea-in-finala-am-batut-cea-mai-buna-echipa-din-lume-dar-tot-va-fi-uitat-daca-nu-invingem-bayern-9643108

Parteneri