Menu

Di Matteo nu va fi confirmat la Chelsea

O sursa de la Chlesea (nu este esclus ca sursa sa fie chiar antrenorul sau cineva care ii este aproape) a declarat ziarului britanic „The Sun”: „Di Matteo crede ca va fi demis si in cazul in care s-ar impune asupra celor de la Bayern in Liga Campionilor. Dupa ce a discutat cu conducerea clubului, este convins ca este doar un antrenor provizoriu, care ocupa postul doar pana cand nu va fi ocupat din nou de altcineva. Este nemultumit, mai ales dupa miracolele facute de cand a preluat echipa dezmembrata in luna martie. Cupa Angliei a fost un rezultat foarte important, insa Abramovich are un plan pe termen lung de a dispune de jucatorii in varsta, iar acest lucru nu s-a schimbat nici acum ca jucatorii joaca mai bine si castiga”.

 

Aceste cuvinte nu ii vor face fericiti pe veteranii echipei, Drogba, Lampard, Terry, autorii renasterii din a doua jumatate a sezonului. Nu est esclus ca ipotetica victorie din finala Ligii Campionilor sa il faca pe Abramovich sa se razgandeasca. „The Sun” scrie ca oligarhul rus este in cautarea unui nou antrenor, iar numele care circula in presa sportiva sunt aceleasi: Pep Guardiola (chiar daca el a declarat ca vrea sa-si ia o pauza de un an), selectionerul Frantei Laurent Blanc si fostul selectioner al nationalei Angliei, Fabio Capello. Potrivit unora, un alt candidat ar fi Rafa Benitez.

Totusi, demiterea autorului unei posibile duble (Cupa Angliei si Liga Campionilor) risca sa provoace o revolta a suporterilor, jucatorilor si a presei engleze. Di Matteo are la dispozitie o saptamana pentru a-si juca postul, chiar daca, dupa tot ceea ce a facut la Chelsea, nu ii vor lipsi ofertele de la alte cluburi.

In ciuda acestor zvonuri, casa de pariuri sportive de peste Maneca, bet365, il da pe Di Matteo favorit pe banca clubului si in sezonul viitor.

Parteneri