Menu

Asta nu e doar o ştire despre recorduri! OFICIAL Messi, cel mai bun marcator din istoria fotbalului! Ce borne a mai spart argentinianul

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Barcelona nu mai poate câştiga titlul în Primera în acest sezon, dar Messi mai poate doborî recorduri. Starul argentinian a marcat de patru ori în meciul cu Espanyol, scor 4-0, şi a ajuns la cota 50 în această ediţie de campionat. Messi l-a depăşit pe românul Dudu Georgescu care s-a oprit la numărul 47.

De asemenea, Messi a devenit şi cel mai bun marcator din istoria fotbalului, contorizând golurile dintr-un singur sezon. Precedentul record îi aparţinea scoţianului Archibald "Archie" Stark care reuşise 70 de goluri într-un sezon, în toate competiţiile, în stagiunea 1924-1925 jucând pentru Bethlehem Steel.

În clasamentul golgheterilor din Primera, Messi conduce cu 50 de goluri marcate, în timp ce Cristiano Ronaldo se află doar la borna 45.

 

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/asta-nu-e-doar-o-stire-despre-recorduri-oficial-messi-cel-mai-bun-marcator-din-istoria-fotbalului-ce-borne-a-mai-spart-argentinianul-9596976

Parteneri