Menu

Manchester City castiga derby-ul si urca pe primul loc al clasamentului

Kompany este decisiv in marele duel din Manchester. Trupa lui Mancini urca pe primul loc al clasamentului alaturi de aceea a lui Ferguson, iar cu doua etape inainte de sfarsitul campionatului, este favorita la titlu multumita diferentei de golaveraj

Stiri sportive: Manchester City se impune in derby-ul crucial al orasului Manchester si urca pe primul loc al clasamentului cu doar doua etape inainte de finalul campionatului. Trupa lui Mancini va trebui doar sa se impuna acum asupra celor de la Newcastle si QPR pentru a pune mana pe titlu, pe care jumatatea albastra al orasului nu il vede de 44 de ani.

Aceasta a fost si victoria italianului Mancini, care la un moment dat s-a duelat verbal cu Ferguson in urma unui contact intre Jong si Welbeck. Aceasta a fost sarbatoarea sa. Nu putea sa faca nici un pas gresit si nici nu l-a facut. A trimis pe teren o echipa fantasitca, care a fost de mai multe ori aproape de a majora avantajul, fara sa fie pusa serios in pericol de United. Mancini a inceput meciul cu capul pe umeri, studiandu-si adversarul. Cand si-a dat seama ca tridentul ales de Ferguson era inofensiv, le-a ordonat elevilor sai sa ridice ritmul. Echipa a ascultat si, mizand pe viteza lui Tevez, Silva si Nasri, si-a construit prima ocazie in care a deschis scorul: Kompany a preluat cu capul o centrare din corner a lui Smalling si l-a surprins pe David De Gea.

In repriza secunda, cine se astepta la o reactie din parte Diavolilor Rosii a ramas dezamagit. Ferguson a incercat sa ridice ritmul mizand mai intai pe Welbeck, dupa aceea pe Valencia si, in fine, pe Young, insa nu a reusut sa aduca rezultatul la egalitate. Meritul a fost al adversarilor, care, multumita zidului de pe linia mediana format din de Jong, Barry si Touré, nu i-au prea lasat pe adversari sa se apropie de poarta.

Acum Cetatenilor le este de ajuns sa castige ultimele doua meciuri pentru a le face cadou suporterilor un titlu pe care nu pun mana de pe vremea unor jucatori precum
Young, Summerbee, Lee si Bell, jucatori pe care majoritatea suporterilor nu au avut norocul de a ii vedea pe teren.

Pentru ultimele ponturi la pariuri vizitati bet365.com

Parteneri