Menu

Casillas, devastat după eliminarea cu Bayern: Am făcut tot posibilul pentru a ne califica, dar loviturile de pedeapsă sunt o loterie

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Bayern Munchen s-a calificat în finala Ligii Campionilor, în urma victoriei, scor 4-3, după executarea loviturilor de departajare, în faţa celor de la Real Madrid, de pe Santiago Bernabeu, din manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

"Am avut un joc bun, am început foarte bine marcând două goluri foarte repede, dar loviturile de pedeapsă sunt o loterie şi s-a întâmplat ceea ce a văzut toată lumea", a declarat portarul Realului la finalul jocului.

El speră că această eliminare să nu afecteze echipa pe viitor:

"Sperăm să nu fim afectaţi de această eliminare, Bayern a jucat bine şi nu ne rămâne decât să le urăm succes în continuare."

Fanii de pe Bernabeu au scandat numele căpitanului.

"Nu pot decât să le mulţumesc oamenilor prezenţi la meci care au înţeles că am făcut tot posibilul pentru a ne califica, dar penalty-urile sunt o loterie.", a spus în încheiere Casillas.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/casillas-devastat-dupa-eliminarea-cu-bayern-am-facut-tot-posibilul-pentru-a-ne-califica-dar-loviturile-de-pedeapsa-sunt-o-loterie-9573155

Parteneri