Menu

"Jucătorii români au potenţial foarte mare!". De ce crede că am ratat calificările în ultimii ani

"Jucătorii români au potenţial foarte mare!". De ce crede că am ratat calificările în ultimii ani :: GSP.RO

Mircea Lucescu crede că naţionala României are potenţial pentru a se califica la Campionatul Mondial, chiar dacă sistemul după care se fac grupele de calificare avantajează naţionalele puternice

"Noi avem un potenţial foarte mare, nivelul tehnic al jucătorilor noştri e superior de multe ori altor echipe. România are acest potenţial, avem fotbalişti talentaţi, depinde de modul în care îi creştem.

E greu să te califici acum. Există aceste ratinguri. Asta a făcut să fie avantajate nişte ţări cu tradiţie fotbalistică şi trebuie să le depăşeşti pe acestea. Înainte tragerile la sorţi erau libere, putea să se întâmple orice, acum nu mai sunt la fel. Toate sunt direcţionate spre acelaşi scop, acela de a avea cele mai puternice echipe, de-a ajunge la turneul final", a declarat Mirce Lucescu pentru Dolce Sport.

România e în grupa D de calificare pentru Mondialul din Brazilia 2014. Adversarele tricolorilor sînt Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia şi Andorra.

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/mircea-lucescu-jucatorii-romani-au-potential-foarte-mare-de-ce-crede-ca-am-ratat-calificarile-in-ultimii-ani-324350.html

Parteneri