Menu

Abidal se simte bine dupa operatie

Fundasul echipei Barcelona a fost supus unui transplant partial de ficat care a durat 9 ore. Guardiola: „Operatia a fost lunga si complicata”.

Noua ora in sala de operatie. Atatea au fost necesare pentru transplantul partial de ficat la care a fost supus fundasul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal. Abidal a intrat in sala de operatie marti in jurul orei 15 (ora locala) si a iesit la miezul noptii. Acum Abidal a fost mutat de la reanimare la terapie intensiva, urmand ca spitalul in care este internat sa dea publicitatii un comunicat privind stare sa in urmatoarele ore.

Urmatoarele 48 de ore vor fi cruciale”, a declarat tenicianul echipei blaugrana la sfarsitul confruntarii cu Getafe de marti seara. Abidal fusese deja operat acum un an datorita unei tumori la ficat. „Interventia a fost foarte lunga si trebuie sa fim prudenti”, a adaugat tehnicianul. „Vreau sa le multumesc medicilor pentru ceea ce au facut pentru Eric. Dedicam victoria impotriva lui Getafe lui Eric si varului sau, care i-a facut acest dar minunat. Trebuie sa fim increzatori in acest moment deoarece Abidal este un om puternic si se va intoarce repede pe teren”.

Sotia jucatorului, Hayet Abidal, a postat urmatorul mesaj pe pagina Facebook a jucatorului: „Sunt Hayet Abidal, sotia lui Eric. Scriu astazi pe pagina lui de Facebook, pentru ca mi-a cerut asta. Operatia lui, ca si cea la care a fost supus varul sau, Gerard, au decurs cu bine, ieri, in Barcelona si, pentru moment, totul e bine! Eric tine sa va multumeasca tuturor pentru mesaje, pentru sustinere si pentru toata forta pe care i-o transmiteti! Va multumesc inca o data”.

 

Pentru ultimele stiri formula 1 si cele mai bune cote pariuri, vizitati bet365.com

Parteneri