Menu

Abramovich il vrea pe Capello la Chelsea

Fostul tehnician al nationalei Angliei ar putea antrena in Premier League din sezonul viitor. Potrivit ziarului englez Daily Mail, patronul rus al echipei Chelsea ar fi dispus sa construiasca o echipa tare pentru a-l atrage pe italian

Chelsea l-ar vrea pe Fabio Capello de anul viitor. Potrivit ziarului Daily Mail, fostul antrenor al nationalei Angliei este dispus sa se intoarca pe banca unui club din Premier League. Chelsea l-a demis pe portughezul Andre Villas-Boas si i-a incredintat echipa secundului Roberto Di Matteo pana la sfarsitul sezonului. Potrivit lui Daily Mail, patronul Roman Abramovich ar putea miza pe experienta lui Capello pentru a initia un nou ciclu pentru echipa sa.


Tehnicianul italian, continua ziarul englez, ar fi dispus sa accepte oferta unui club care dispune de resursele economice necesare pentru construirea unei echipe competitive pe termen lung. „Fabio ar fi atras de posibilitatea de a antrena un club englez daca planul ar fi interesant”, a dezvaluit o sursa apropiata italianului. Capello, ar avea cu siguranta sprijinul capitanului John Terry, aparat de fostul selectioner cand Federatia Engleza de Fotbal (FA) a decis sa-i ia banderola de capitan.

 

Pentru rezultate meciuri, cote pariuri si pariuri live, vizitati bet365.com

Parteneri