Menu

Barcelona ii reinnoieste contractul lui Guardiola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit ultimelor stiri sportive, Barcelona ar putea anunta astazi sau maine reinnoirea contractului lui Pep Guardiola: Potrivit ziarului spaniol As, antrenorul si clubul blaugrana ar fi ajuns la un acord pentru inca un sezon. Antrenorul Barcelonei tine de mult timp conducerea clubului si suporterii cu sufletul la gura, dar se pare ca s-ar fi hotarat in ultimele ore. In aceasta privinta ar fi fost decisive declaratiile publice de stima din partea jucatorilor, ultima facand-o ieri Messi. Argentinianul a declarat ca „Guardiola este mult mai important pentru Barcelona decat mine”.

As sustine ca Guardiola a tinut clubul cu sufletul la gura pana acum din mai multe motive: problemele de sanatate ale secundului sau Tito Vilanova, grijile familiei pentru stresul atras dupa sine de functia sa, dar si greutatile de a continua sa motiveze o echipa care a castigat 13 din cele 16 trofee pe care le avea la dispozitie.

MOURINHO-REAL, ADIO? - Daca Guardiola este la un pas de a reinnoi contractul, rivalul sau numaul 1 din Spania, Josè Mourinho, ar fi pe punctul de a se desparti de Real Madrid. Potrivit unor stiri fotbal, date publicitatii de aceasta data de ziarul Mundo Deportivo (care este din Barcelona), presedintele Perez este cert ca Mourinho va lasa clubul madrilen la sfarsitul sezonului.

Numarul 1 al clubului „blanco” ar cauta deja succesorul lui „The Special One”. Favoritii sunt selectionerul Germaniei Loew si Rafa Benitez, iar cei doi ar fi avut deja primele contacte cu clubul madrilen. Si Mourinho? Potrivit ziarului „Mundo Deportivo”, ar vrea sa se reintoarca in Premier League: ar fi primit deja o oferta de la Chelsea, dar si Manchester City ar fi interesat sa-l aiba pe banca de antrenor, iar in acest caz l-ar inlocui pe Roberto Mancini, cum s-a intamplat deja la Internazionale Milano.

 

Parteneri