Menu

Balotelli, ultimul caz: Cearta la vestiare?

Ziarul britanic The Sun a revelat ca in timpul pauzei meciului (pierdut) cu Swansea, atacantul italian de la Manchester City s-a certat dur cu coechipierul sau, Yaya Touré. Mancini nu a vrut sa comenteze la sfarsitul meciului.

SuperMario nu reusteste sa stea departe de belele. Mancini chiar icepuse sa vorbeasca de reconversiunea atacantului Italian cand iata-l din nou sub lumina reflectoarelor.

Gazeta de scandal britanica The Sun a scris ca in pauza meciului cu Swansea, in tunelul care duce la vestiare, ar fi inceput o cearta intre italian si Yaya Tourè, din cauza careia echipa ar fi intrat pe teren cu intarziere. Cei doi ar fi inceput sa strige unul la altul, chiar daca Mancini, la sfarsitul meciului a declarat ca nu stia nimic de acest lucru.

Pare ca infrangerea pe care cei de la City au platit-o cu primul loc al clasamentului nu este singura problema a lui Mancini, care are de a face cu un vestiar tot mai fierbinte. Iar protagonistul, se intelege de la sine, este tot Mario Balotelli.

Cu privire la posibilitatea ca Balotelli sa castige balonul de aur, Giancarlo Abete, presedintele Federatiei Italiene de Fotbal a declarat: „Un italian care este azi la inaltimea balonului de aur? Am avut patru in trecut, atatia cate au fost si titlurile mondiale castigate de Italia. Au fost in trecut si sper sa mai fie si in viitor jucatori capabili sa-l castige. Balotelli? Mi se pare cam devreme pentru el”.

Pentru alte stiri sportive, rezultate liga 1, cote si pariuri sportive, vizitati bet365.

Parteneri