Menu

Bogdan Lobont, laudat dupa prestatia din meciul cu Palermo: E un mare profesionist, mereu gata sa ajute echipa

AS Roma s-a impus la limita, scor 1-0, in deplasarea de la Palermo (Serie A, etapa XXVII), iar Bogdan Lobont a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai oaspetilor. "Lobont este primul nostru atacant si primul fundas. E un mare profesionist, il felicit", a declarat Luis Enrique, antrenorul Romei, in presa italiana despre internationalul roman.

"Lobont este primul nostru atacant si primul fundas. La felul in care jucam, portarul trebuie sa iasa din poarta. A fost un fel de libero. Ii felicit, este un mare profesionist si un om minunat, mereu pregatit sa ajute echipa, iar astazi a dovedit ca este si un mare fotbalist" - Luis Enrique pentru presa peninsulara, conform Mediafax.

"In ultimul timp rolul portarului s-a schimbat, acum suntem folositi si jucatori de camp. Desi am suferit in repriza a doua, am jucat bine. Important este ca am castigat trei puncte importante", a precizat Bogdan Lobont.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11720724-bogdan-lobont-laudat-dupa-prestatia-din-meciul-palermo-mare-profesionist-mereu-gata-ajute-echipa.htm

Parteneri