Menu

Everton o invinge pe City iar United o ajunge in clasament

Joc slab din partea lui Manchester City, invinsa cu 1-0 de Everton. Lui Ferguson ii ajung doua penalty-uri pentru a ajunge pe prima pozitie.

In urma meciurilor de aseara din Premier League, United a ajuns-o in clasament pe City, invinsa de Everton pe Goodison Park cu scorul de 1-0. In schimb, Manchester United a dispus in deplasare de Stoke City cu 2-0.

Intr-o partida oprita timp de aproape 5 minute din cauza unui invadator care s-a incatusat de o bara a portii, Manchester City a fost foarte aproape de a trece in avantaj in minutul 36’ printr-un sut a lui Nasri dinafara carului mare, care a nimerit bara. Fara Balotelli, la cea de-a doua etapa de suspendare, echipa antrenata de Roberto Mancini a riscat sa capituleze deja in minutul 5’ in urma unei lovituri cu capul a lui Stracqualursi, respinsa de Lescott pe linie. Dupa pauza, fostul fundas a lui Manchester United a simtit parfum de derby si s-a pus in miscare. Bomba sa cu dreptul din pasa lui Donovan a fost deviata de Barry si a ajuns in poarta lui Heart. Oaspetii au incearcat sa obtina egalul pana la sfarsitul meciului dar nu au reusit sa-i sperie pe „Toffees” pe teren propriu.

Lui Manchester United i-au ajuns doua penalti-uri pentru a obtine victoria impotriva celor de la Stoke City. Park si Valencia au fost faultati in careul adversarilor iar Chicharito Hernandez si Berbatov au transformat de la 11 metri. In echipa lui Ferguson, fara Rooney, Jones, Nani De Gea si Lindegaard, a stralucit Paul Scholes care a iluminat actiunile echipei cu inventiile sale.

Tottenham a confirmat pozitia a treia a clasamentului trecand cu scorul de 3-1 de Wigan, la cea de-a patra infrangere consecutiva. Pentru Tottenham, au inscris Bale (dubla) si Modric. Golul de onoare pentru Wigan l-a inscris scotianul McArthur.

Chelsea a recuperat un meci care parea pierdut dupa eliminarea lui Cole. „The Blues” au reusit sa egaleze in minutul 92’. In prima repriza, Sinclair, fostul jucator a lui Chelsea i-a dus pe galezi in avantaj printr-un sut care a gasit poarta lui Cech. Totusi, la sfarsitul meciului, sutul lui Bosingwa a fost deviat de Taylor si a ajuns in propria poarta, meciul terminandu-se cu scorul de 1-1.

Dupa ce a obtinut rezultate sportive pozitive in Cupa Angliei si Cupa Carling, Liverpool a obtinut tripla castigand meciul impotriva lui Wolverhampton, multumita mai ales lui Bellamy. Au inscris pentru oaspeti Carroll (la cel de-al treilea gol al sau din sezon), Bellamy printr-un sut diagonal si olandezul Kuyt.

Parteneri