Menu

Jose Mourinho: Avem cinci puncte avans fata de Barcelona, deci nu facem chiar atat de rau, nu?

Jose Mourinho a vorbit cu presa inainte de returul cu Barcelona din Cupa Spaniei (miercuri, Camp Nou, ora 23:00), tehnicianul Realului precizand ca nu sta in caracterul sau sa "faca bisericute in vestiar", asa cum s-a vehiculat in ultima perioada. "Avem un avans de cinci puncte fata de echipa despre care toti spun ca este cea mai buna din lume (n.r. FC Barcelona), deci nu facem lucrurile chiar atat de rau, nu?", a fost de parere Mourinho.

Despre plecarea de la Madrid

"Am spus eu asa ceva? Intreaba-l pe colegul tau care a scris (n.r. Marca a publicat stirea conform careia Mourinho va pleca de la Real in vara lui 2012).

Despre atmosfera din vestiar

"Eu nu creez bisericute, asa cum s-a spus in ultima perioada".

Despre fanii care l-au huiduit pe Santiago Bernabeu

"Nu stiu ce sa va raspund. Intrebatii oamenii, nu pe mine".

Despre momentul bun in care se afla Realul in campionat

"Ma aflu intr-o perioada buna. Avem un avans de cinci puncte fata de echipa despre care toti spun ca este cea mai buna din lume (n.r. FC Barcelona). Asta inseamna ca nu facem lucrurile rau. Nu avem atat de multe probleme cum zice lumea", a declarat Jose Mourinho.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11319678-jose-mourinho-avem-cinci-puncte-avans-fata-barcelona-deci-nu-facem-chiar-atat-rau-nu.htm

Parteneri