Menu

Gestul surprinzator al lui Mutu: A cerut sa fie schimbat la pauza pentru ca nu da randamentul de care are nevoie echipa

Cesena a pierdut categoric partida cu AS Roma din Serie A (scor 5-1), gazdele conducand cu 3-0 dupa primele opt minute. Titular la oaspeti, Adrian Mutu i-a surprins pe jurnalistii italieni, atacantul roman cerand sa fie schimbat la pauza din cauza jocului slab prestat. "Mutu a simtit ca nu da randamentul de care are nevoie echipa. Mi-a cerut sa-l schimb", a precizat Daniele Arrigoni, tehnicianul Cesenei.

Roma a avut un inceput perfect de partida, echipa pregatita de Luis Enrique conducand cu 3-0 dupa doar primele opt minute de joc. Titular la Cesena, Adrian Mutu nu a impresionat, jocul internationalului roman fiind modest, in nota echipei.

"Mutu a simtit ca nu este in cea mai buna forma a sa, ca nu da randamentul de care are nevoie echipa. Mi-a cerut sa il schimb si asta am facut", a precizat Daniele Arrigoni (antrenorul Cesenei), citat de presa din Italia.

Adrian Mutu a reusit sa inscrie de sase ori in 15 meciuri pentru Cesena, internationalul roman putandu-se lauda cu 101 goluri inscrise de-a lungul timpului in Serie A.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11298495-gestul-surprinzator-lui-mutu-cerut-fie-schimbat-pauza-pentru-nu-randamentul-care-are-nevoie-echipa.htm

Parteneri