Menu

UPDATE! Mircea Lucescu nu va fi operat. Il Luce este constient si poate comunica


UPDATE!"Starea este stabila, nu au aparut complicatii. S-au facut interventii standard. Domnul Lucescu are un psihic extraordinar si traverseaza cu mare demnitate acest moment. Este supravegheat de o echipa multidisciplinara, pregatita sa intervina in orice moment. Fracturile costale se vindeca in 30-40 de zile",a spus Elena Copaciu, sefa sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Universitar."Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte si sange in cavitatea toracica. Nu se pune problema sa fie mutat; vom vedea cand va fi operat", a declarat Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar.


Medicii sunt insa ingrijorati in ceea ce priveste hemoragia interna mai ales ca in urma cu doi ani, Mircea Lucescu a suferit un infarct miocardic. A fost operat atunci pe cord deschis si i s-a montat un bay pass. Si-a revenit cu greu in urma interventiei.

Starea antrenorului roman este monitorizata atent, urmand ca in urmatoarele ore medicii sa hotarasca daca Mircea Lucescu va fi operat in cursul zilei de sambata.

La scurt timp dupa accident, clubul Sahtior Donetk a postat pe site-ul sau un comunicat, in care conducerea isi exprima ingrijorarea pentru starea lui Mircea Lucescu. Surprinsi de veste, zeci de fani au postat mesaje de incurajare pentru Mister, asa cum ii spun ei antrenorului.

In momentul accidentului alaturi de Mircea Lucescu, in masina mai era si Razvan Dragomirescu, directorul editurii Nemira, un vechi partener de afaceri al tehnicianului. Acesta a scapat fara nicio zgarietura.

Sursa: a1.ro

Citeste mai mult http://www.a1.ro/sport/fotbal-intern/update-mircea-lucescu-nu-va-fi-operat-il-luce-este-constient-si-poate-comunica-186514.html

Parteneri