Menu

Chelsea oprita de Wigan

Rezultate fotbal, Premier League, etapa a 16-a:

Dupa trei victorii consecutive, Chelsea franeaza, iar dupa succesul important impotriva lidera campionatului, nu a reusit sa repete prestatia in meciul cu Wigan. Jucatorii antrenati de Martinez, care au inceput sezonul cu piciorul stang, au reusit sa obtina ceea ce vroiau: sa controleze ritmul meciului si sa atace, bazandu-se pe Rodallega. Meciul nu a fost stralucitor in prima repriza, cu Terry si Romeu care au incercat sa marcheze de la distanta, iar Drogba dintr-o lovitura de cap. Surprizele au ajuns dupa pauza: in minutul 59, Sturridge a primit o centrare de la Cole si a trimis mingea in poarta lui Al-Habsi. Wigan a reactionat cum a putut si nu s-a lasat invinsa. In minutul 87’, Cech a respins o minge care a ajuns chiar la piciorul lui Jordi Gomez, acesta din urma marcand cu poarta goala.

A cincilea meci consecutiv fara o victorie pentru Newcastle, care nu a reusit sa deblocheze scorul de 0-0. Atacantul Ba a incearcat sa inscrie in toate felurile, dar a reusit sa centreze doar bara. Eroul adversarilor a fost portarul, care a reusit o respingere spectaculoasa.

S-a verificat un alt egal si in meciul dintre Everton si Norwich, terminat cu scorul de 1-1 dopa golurile lui Osman si Holt. Bolton a iesit infranta din a saisprezecea etapa a campionatului englez, incasand doua goluri in deplasare de la Fulham, autorii fiind Dempsey si Ruiz.

In ciuda golului marca de Dann, Blackburn a fost invinsa de West Bromwich, care a inscris prin Morrison si Odemwingie. In fine, Stoke City a obtinut o victorie in deplasare la Wolverhampton, multumita lui Huth si Crouch, care au raspuns cu un gol fiecare la acela marcat din penalti de Hunt.

Parteneri