Menu

Avem toate detaliile din contractul lui Dan Petrescu în Turcia » Salariu fabulos + bonusuri fantastice

Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, va fi noul tehnician al lui Kayserispor (ultimul loc din Turcia). GSP.ro a obținut toate detaliile contractului dintre „Bursuc” și echipa la care activează românii Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec.

Înțelegerea se întinde pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Până la finalul actualului an competițional, Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii (50.000/lună), plus 100.000 la semnătură!

În stagiunea următoare, Dan Petrescu va câștiga pe an nu mai puțin de 850.000 de euro, net! Aceeași sumă ar urma să fie virată în conturile „Bursucului” și în sezonul 2022/23, însă numai dacă gruparea turcă va decide să activeze prelungirea contractului.

Bonusurile din contractul lui Dan Petrescu la Kayserispor:

100.000 € pentru salvarea clubului de la retrogradare în acest sezon; 

100.000 € dacă echipa termină în primele 5 

200.000 € dacă Petrescu va câștiga Cupa Turciei

500.000 € pentru câștigarea campionatului

500.000 € pentru calificarea lui Kayseri într-o grupă europeană

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Petrescu: „Telefonul meu e închis pentru el”

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, e dezamăgit de faptul că Dan Petrescu nu l-a sunat înainte de a accepta oferta de la Kayserispor. 

În momentul de față, telefonul meu e închis. Până acum a fost deschis. După meciul cu mine, putem discuta. Suntem amici, suntem colegi, ne respectăm. Până la meciul cu mine, telefonul meu e închis. Eu aș fi dat un telefon înainte. Dacă aș pleca în Emirate, l-aș fi sunat pe Reghecampf să îl întreb ce e acolo. M-a deranjat, recunosc, dar fiecare procedează în felul lui, are filosofia lui. Atât îi transmit, telefonul meu e închis pentru el!

- Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”

De-a lungul carierei, Petrescu le-a antrenat din postură de „principal” pe Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.

 

Sursa: https://www.gsp.ro/international/campionate/avem-toate-detaliile-din-contractul-lui-dan-petrescu-la-kayserispor-va-fi-platit-regeste-620077.html

Parteneri