Menu

Meciurile din runda 3 a Ligii Campionilor aduc cateva dueluri interesante

 Noi meciuri sunt programate marți (3 noiembrie) și miercuri (4 noiembrie) în grupele Champions League, în cadrul etapei cu numărul 3. Unele formații au avut un parcurs conform așteptărilor și au acumulat maximul de puncte posibil (Bayern Munchen, Manchester City, Liverpool, Manchester United, FC Barcelona), însă calculele sunt departe de a fi terminate și istoria ne amintește că totul este încă posibil în ceea ce privește calificarea în primăvara europeană.

 Între etapa a 3-a și a 4-a există o pauză de 3 săptămâni în competiție, așadar orice echipă dorește să aibă un moral pozitiv în această perioadă. Acest lucru se poate realiza printr-un rezultat favorabil acum, chiar înainte de jumătatea meciurilor din grupele Champions League. Pariorii pot identifica o mulțime de oportunități, făcând partidele și mai plăcut de urmărit.

Mai jos am ales cateva ponturi la pariuri Champions League, recomandate de site-ul de predictii sportive gnttips.ro

 Atalanta vs. Liverpool: X2 & ambele marchează - cotă 1.81 la Unibet

 Liverpool este deținătoarea trofeului Ligii Campionilor din urmă cu două sezoane, fiind o echipă de la care se așteaptă rezultate favorabile în general. Însă nici Atalanta nu este un adversar simplu de abordat, mai ales că acum joacă pe teren propriu. Cu 4 puncte câștigate în două etape, Atalanta a ajung până în sferturile Champions League în ediția anterioară, fiind eliminată de PSG. Va fi prima confruntare directă între Atalanta și Liverpool, cele două echipe neavând meciuri disputate până acum.

 Se observă apetit ridicat pentru goluri marcate atât în cazul italienilor, cât și al englezilor: Atalanta a marcat în medie 2.4 goluri în meciurile disputate în ultima perioadă pe teren propriu și la fel arată statisticile și în cazul lui Liverpool, analizând însă partidele jucate în deplasare. Rezultă un adevărat derby în grupa D în Champions League, cu un posibil pariu pe combinația X2 & ambele marchează - cotă 1.81 la Unibet.

 Real Madrid - Inter Milano: victorie gazde & sub 4.5 goluri - cotă 2.40 oferită de Unibet

 Era greu de crezut un scenariu în care acest meci să fie cel între ultimele clasate în grupă! Și totuși, iată farmecul Champions League, surprizele care pot apărea oricând. Real Madrid are un singur punct acumulat în 2 etape în Liga Campionilor, chiar dacă a avut adversare destul de accesibile. Pentru a părăsi ultimul loc în grupă, trupa lui Zidane are maximă nevoie de victorie, căci nu își mai permite un al treilea pas greșit. Forță există cu siguranță, după cum s-a văzut în ultimele două meciuri câștigate în campionatul Spaniei - unul dintre ele chiar cu FC Barcelona (3-1).

 Nici Inter Milano nu are un start prea bun în actuala ediție a Champions League, având cu un punct mai mult decât Real Madrid și ocupând locul 3 în grupa B. Inter Milano a înregistrat până acum două rezultate de egalitate. Pont Liga Campionilor pe acest meci: Victorie Real Madrid & sub 4.5 goluri - un pariu cotat cu 2.40 în secțiunea Pariuri Combo Champions League la Unibet.

 Basaksehir - Manchester United: victorie oaspeți la minim 2 goluri - cotă 2.10 pe unibet.ro

În Grupa H, Manchester United joacă în deplasare în Turcia, abordând meciul în calitate de lider autoritar - 6 puncte acumulate în victoriile 2-1 pe terenul lui PSG și 5-0 acasă cu Leipzig. Cei de la Basaksehir nu au niciun punct câștigat în două etape (două meciuri pierdute cu același scor, 2-0) și dacă vor ceda miercuri, au toate șansele să piardă contactul cu Liga Campionilor la finalul fazei grupelor. Idee la pariuri online pe acest meci: Victorie Manchester la cel puțin 2 goluri diferență, cota 2.10 la Unibet.

Alte surprize plăcute la pariuri pe Champions League

Cei de la Unibet propun mai mult decât varietate și cote excelente atunci când vorbim despre Champions League. Primești 25 RON Bonus dacă pariezi minim 50 RON pe Liga Campionilor și te poți bucura inclusiv de provocarea Game of Champions, concurs cu participare gratuită în cadrul căruia răspunzi la întrebări și poți câștiga 125.000 RON. De asemenea, ai cote speciale la pariuri pe Liga Campionilor cu 8 ore înainte de startul meciurilor, doar la Unibet.

Parteneri