Menu

Nicio emotie! CFR Cluj trece de Kups si ajunge in grupele Europa League

  • Scris de onlinesport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Pentru al doilea an consecutiv campioana CFR Cluj ajunge in grupele Europa League, competitie pe care in 2020 a parasit-o fara infrangere in fata echipei Sevilla, castigatoarea ulteriora a intrecerii.

Campioana Romaniei a trecut in Gruia de Kups din Finlanda, cu 3-1 (2-0).

Pana in minutul 90 CFR Cluj a avut trei goluri avantaj pe tabela.

CFR Cluj a inceput ideal partida cu gol marcat prin Rondon in minutul 5 dupa o faza fixa.

Deac a centrat de la coltul terenului si Rondon a inscris cu o lovitura de cap din fata portii.

Campioana Romaniei a facut pasul inapoi dupa marcarea golului in stilul devenit deja marca inregistrata pentru antrenorul Dan Petrescu.

Astfel, in minutul 17 cei de la Kups au ratat de putin egalarea prin Sale. Atacantul campioanei Finlandei s-a gasit la capatul unei centrari de pe flancul stang.

Cu trei minute inaintea pauzei CFR Cluj si-a dublat avantajul prin Debeljuh dupa o faza construita in flancul drept de Paun.

Acesta si-a depasit in viteza un adversar si a pasat ideal in sase metri pentru reluarea cu latul pentru 2-0, scorul pauzei.

CFR Cluj a marcat pentru 3-0 in minutul 56 dupa o lovitura libera. Centrare in careu pentru aparitia lui Rondon.

Atacantul din Venezuela a reluat din prima cu latul la coltul lung pentru un 3-0 care a trimis-o pe CFR Cluj in urna pentru tragerea la sorti a grupelor Europa League.

In minutul 90 cei de la Kups au redus din diferenta prin Udoh, jucator care a intrat in partea secunda, cu un sut spectaculos de pe linia careului mare.

Mingea a intrat in poarta dupa ce a lovit transversala. Prea tarziu pentru a mai schimba soarta calificarii.

Sursa: https://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/cfr-cluj/nicio-emotie-cfr-cluj-trece-de-kups-si-ajunge-in-grupele-europa-league-nid-140978

Parteneri