Menu

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Oltenii suferă o eliminare rușinoasă în turul 1 preliminar al Europa League

 

Dezastru în Georgia! CS Universitatea Craiova a fost eliminată incredibil de Lokomotiv Tbilisi, scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League.

Craiova a rămas cu gândul la titlul pierdut și la ce-ar fi putut să fie în preliminariile Ligii Campionilor. În deplasare din Georgia, unde pornea favorită certă, trupa lui Bergodi s-a făcut de râs.

După cum au început, oltenii au arătat că n-au învățat absolut nimic din meciul din prima rundă, cu Sepsi. Au continuat să joace în dorul lelii, să fie indolenți, să nu reacționeze absolut deloc și să fie dominați copios de-o echipă cotată la 4 milioane de euro. Cu unul mai puțin decât Cicâldău.

Andrei Ivan e fotbalist?

Georgienii au fost rapizi, au avut agresivitate, i-au surprins pe craioveni și nu le-au dat voie să respire. Au și râs de ei atunci când au avut ocazia, iar Acka are zilele numărate dacă mai continuă să se comporte ca un jucător începător în ale fotbalului. Ieri a fost pe lângă, cu gândul la orice altceva decât la meci. A pierdut tot ce se putea, iar de ajutor pentru colegi nici nu poate fi vorba.

Craiova a fost pusă în dificultate de multe ori și doar norocul a făcut ca Lokomotiv să n-aibă două, trei goluri la pauză pe tabelă. Șonia (17) a avut un șut-topilă puțin peste, Siharulidze (21) și-a încercat și el norocul, ca Oulad Omar (32) să încheie ocaziile georgienilor.

Oltenii n-aveau cum să înscrie cu un mijloc uitat la hotel din care fac parte convocații lui Rădoi, Nistor și Cicâldău, dar nici să-și pună speranțe în Andrei Ivan, total paralel și bun doar pentru meciurile de la Cupa Liceelor sau întâlnirile sătești din județ. N-au avut niciun șut pe spațiul porții după 45 de minute.

Vătăjelu și Acka, circarii de serviciu

Ce le-o fi zis Bergodi la pauză e greu de înțeles. Craiova a fost absolut penibilă, cu o prestație rușinoasă și în repriza secundă. Visătorii Acka și Vătăjelu au continuat sarabanda erorilor. Și s-au dat în spectacol la scurt timp după start. Georgienii au plecat pe un contraatac-școală în care oltenii adormiseră, Kirkitadze i-a pasat excelent lui Siharulidze (57), care a deschis scorul.

Degeaba se lăuda Pigliacelli după victoria cu ajutorul lui Radu Petrescu, de la Sf. Gheorghe că au co...e. N-au! Absolut deloc. După doar cinci minute de la deschiderea scorului, marocanul Oulad Omar, trecut pe la Clinceni, unde a jucat doar 33 de minute, le-a înscris gura craiovenilor! I-a făcut să fie mici, mici de tot. Din nou, după un contraatac cu același Vătăjelu care dormea în ghete și dădea din mâini neputincios, Tbilisi a făcut 2-0!

Domn patron, ce facem?

Oltenii puteau primi un penalty în minutul 72, dar când ești mic, nici ce meriți nu primești. Cicâldău a fost pus la pământ de Sandohadze, dar "centralul" nici nu l-a băgat în seamă. Cu crampe musculare, georgienii au continuat să predea o lecție de fotbal. Simpla prezență pe gazon a oltenilor nu le aduce calificarea.

Baiaram (90+4) a marcat golul de onoare, dar rușinea rămâne. Una mare, mare, mare! Mihai Rotaru ar trebui să facă ceva după un nou an irosit în Europa. Parcă aveați echipă de grupe, domn patron! Nu?!

Și primii care trebuie să zboare din echipă sunt jucătorii care se cred mari vedete și n-au fost în stare să miște. Noapte bună, Craiova!

Sursa: https://www.gsp.ro/international/europa-league/europa-league-lokomotiv-tbilisi-craiova-608415.html

Parteneri