Logo

Presa britanica, despre meciul minunat facut de Ianis Hagi in Europa League

Presa britanica, despre meciul minunat facut de Ianis Hagi in Europa League

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa britanica dupa seara fantastica avuta de Ianis Hagi in Europa League, in care a marcat de 2 ori pentru Rangers in partida cu Braga.

Iata ce scrie presa britanica:

The Scottish Sun: Hagi a fost eroul lui Rangers si a inspirat victoria de pe Ibrox! Cum e tatal, asa si fiul! Mandrul tata Gheorghe Hagi si-a urmarit fiul din tribune cum s-a transformat in eroul lui Rangers!

Daily Mail: La doar 21 de ani, Ianis Hagi si-a asumat responsabilitatea si a tras dupa el o echipa ce parea invinsa a lui Rangers! Rangers era condusa cu 2-0, dar Hagi a refuzat sa capituleze! Romanul a adus 50 de mii de scotieni in delir.

Rangers News: Romanul a adus jocul la viata cu un gol superb cu 20 de minute inainte de final, iar apoi a adus stadionul in delir prin reusita egala cu victoria.

BBC: Ianis Hagi a inspirat echipa sa revina pe final. Ultimul cuvant in acest meci i-a apartinut lui Hagi, care a facut lucruri magice pe teren si a adus fanii in extaz.

Ianis Hagi a avut o seara fantastica in Europa League, reusind sa marcheze de doua ori si sa ofere o pasa decisiva in partida cu Braga, castigata de Rangers cu 3-2.

In plus, Ianis a mai creat trei actiuni foarte periculoase si a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren.

De la transferul in Scotia, Ianis are 3 goluri si 2 pase decisive in 6 meciuri.

C.S.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/ianis-hagi/stiri-ianis-hagi/presa-britanica-despre-meciul-minunat-facut-de-ianis-hagi-in-europa-league-1598503

© Fotbal.net - 1997-2014