Logo

Ousmane Dembele a fost operat / Francezul va rata Campionatul European din vară

Ousmane Dembele​Atacantul francez al echipei FC Barcelona Ousmane Dembele a fost operat, marţi, în Finlanda, şi nu va mai evolua în acest sezon, a anunţat gruparea catalană.

Jucătorul va lipsi şase luni de pe teren, astfel că el va rata şi participarea cu echipa Franţei la Campionatul European din vară.

Abia revenit după o accidentare, atacantul FC Barcelona Ousmane Dembele s-a reaccidentat la un antrenament efectuat la 3 februarie.

La finalul lunii noiembrie, Dembele a suferit o afecţiune la bicepsul femural drept.

Confruntată şi cu accidentarea uruguayanului Luis Suarz, Barcelona a încercat să transfere un atacant în ianuarie. Însă pentru că nu a găsit o soluţie convenabilă şi pentru că miza pe revenirea francezului, catalanii au renunţat. Mai mult, Barca l-a împrumutat pe Carles Perez la Roma.

Acum, accidentarea lui Dembele, 22 de ani, este mai gravă, el suferind o ruptură a tendonului proximal la bicepsul femural drept, scrie News.ro.

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-23657668-ousmane-dembele-fost-operat-francezul-rata-campionatul-european-din-vara.htm

© Fotbal.net - 1997-2014