Menu

Stefan Radu scrie istorie pentru Lazio: 8 finale si 6 trofee cu echipa din Roma

Stefan Radu scrie istorie pentru Lazio: 8 finale si 6 trofee cu echipa din Roma

Stefan Radu scrie istorie pentru cei de la Lazio, ajungand la sase trofee castigate in opt finale disputate in tricoul gruparii din capitala Italiei.

Potrivit unei statistici realizata de cei de la Lazio Page, fostul international roman a intrat in grupul extrem de select al jucatorilor cu cele mai multe finale disputate pentru Lazio.

Radu are 8 finale la activ, inclusiv cea de duminica, impotriva lui Juventus in Supercupa, si i-a egalat la acest capitol pe Giuseppe Favalli, Roberto Mancini si Pavel Nedved.

De asemenea, cu 6 trofee castigate alaturi de Lazio, trei cupe si trei supercupe, romanul a intrat pe lista celor mai titrati fotbalisti ai "biancocelestilor", alaturi de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici si Stankovic.

Stefan Radu are 33 de ani si ultimii 12 i-a petrecut la Roma, evoluand pentru Lazio.

In vara acestui an s-a discutat despre plecarea sa, insa a ramas in lot dupa ce suporterii s-au revoltat, iar el a declinat propunerile pe care le-a primit.

M.D.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/stefan-radu-scrie-istorie-pentru-lazio-8-finale-si-6-trofee-cu-echipa-din-roma-1590951

Parteneri