Menu

OFICIAL Florin Andone (Brighton) a fost împrumutat la Galatasaray

Florin Andone, la GalatasarayClubul Galatasaray a anunțat, luni, împrumutul pentru un sezon al atacantului român Florin Andone (26 de ani), de la echipa engleză din Premier League Brighton & Hove Albion, potrivit Mediafax.

Duminică seară, Galatasaray a emis un comunicat în care a anunțat că a început negocierile oficiale cu Andone și Brighton pentru efectuarea împrumutului. Luni, Andone a fost învoit de la echipa națională pentru a efectua vizita medicală la campioana Turciei.

În această vară, Galatasaray a mai transferat definitiv, sau sub formă de împrumut, jucători precum Christian Luyindama, Jean Michael Seri, Emre Mor, Ryan Babel, Jimmy Durmaz sau Steven Nzonzi.

În acest sezon, Galatasaray va evolua în grupele Champions League. Formaţia turcă, care este condusă de Fatih Terim, a fost repartizată în grupa A, alături de Club Brugge, Real Madrid şi Paris Saint-Germain.

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-23345142-oficial-florin-andone-brighton-fost-imprumutat-galatasaray.htm

Parteneri