Menu

Presa britanica este la picioarele lui Florin Andone dupa golul reusit in prima etapa de Premier League

Presa britanica este la picioarele lui Florin Andone dupa golul reusit in prima etapa de Premier League

Florin Andone este un nume pe buzele tuturor acum la Brighton, echipa care a castigat in prima etapa de Premier League in deplasare la Watford, scor 3-0, iar unul din goluri a fost marcat de atacantul roman, venit de la Deportivo La Coruna.

Romanul a fost introdus in partea secunda a jocului si a marcat la chiar prima atingere de balon, fiind foarte laudat si de antrenorul sau:

La finalul partidei, presa din Albion i-a acordat nota 8 lui Andone, care a jucat mai putin de o jumatate de ora in acest meci: "Tot ceea ce are nevoie e o atingere. Romanul a marcat sec la un minut dupa intrare, cu finalizare precisa in fata portii din centrarea lui Propper", punctau jurnalistii de la cotidianul The Argus.

Atacantul roman nascut la Botosani a mai evoluat si pentru Deportivo sau Cordoba, avand o perioada foarte buna la Brighton si in sezonul trecut, care a fost primul pentru el in Premier League.

D.A.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/florin-andone/stiri-florin-andone/presa-britanica-este-la-picioarele-lui-florin-andone-dupa-golul-reusit-in-prima-etapa-de-premier-league-1573169

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri