Menu

Honved contestă rezultatul meciului cu CSU Craiova. Partida nu ar fi trebuit să continue după incidente

Honved contestă rezultatul meciului cu CSU Craiova, unde a pierdut la loviturile de departajare, susținând că partida ar fi trebuit întreruptă după ce arbitrul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o petardă a explodat în apropierea lui.

Potrivit unui comunicat al clubului, meciul nu ar fi trebuit să continue după acest incident.

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui, la meciul CSU Craiova - Honved Budapesta, din Europa League.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Meciul a fost întrerupt pentru o jumătate de oră.

CSU Craiova s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, după ce a trecut de Honved Budapesta, scor 3-1 la loviturile de departajare (0-0 după 120 de minute, ca în tur).

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-23293592-honved-contesta-rezultatul-meciului-csu-craiova-partida-nu-trebuit-continue-dupa-incidente.htm

Parteneri