Menu

Radu Stefan, dat afara de la Lazio: Italienii dezvaluie adevaratul motiv al deciziei

Radu Stefan, dat afara de la Lazio: Italienii dezvaluie adevaratul motiv al deciziei

Toata lumea a fost surprinsa in urma cu o luna, atunci cand in presa italiana au aparut primele informatii despre plecarea lui Radu Stefan de la Lazio. Acum, jurnalistii peninsulari dezvaluie si motivul din spatele acestei decizii drastice.

Potrivit celor de la Il Messaggero, disputa dintre fostul international roman si conducerea lui Lazio are la baza un conflict dintre Radu Stefan si doi coechipieri.

Dupa un meci pierdut de Lazio, Radu Stefan s-a certat cu Wallace si Bastos, care nu pareau afectati de rezultatul din teren. Romanul le-a spus cuvinte grele, iar acestea au ajuns si la urechile directorului sportiv al clubului, Igli Tare.

Oficialul l-a chemat pe Radu la o discutie in care i-a reprosat tonul folosit atunci cand si-a certat coechipierii, iar fundasul i-a spus la randul sau ca nu i se pare normal ca el sa fie cel tras la raspundere, mai ales ca au fost momente cand a intrat in teren si accidentat.

A urmat un soi de amenintare, jucatorul sustinand ca pe viitor nu va mai intra pe teren decat daca va fi apt 100%, iar Tare a considerat ca atitudinea lui nu e cea potrivita.

In vara acestui an, conducerea lui Lazio l-a anuntat pe Radu Stefan, care mai are contract pana in 2021, ca nu intra in planurile pentru sezonul urmator si ca e liber sa isi caute o alta echipa.

M.D.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/radu-stefan/stiri-radu-stefan/radu-stefan-dat-afara-de-la-lazio-italienii-dezvaluie-adevaratul-motiv-al-deciziei-1568679

  • Musafir - Jim Harxmon

    On the stage of the fantasy world "Vana Deal", create your own original character and aim to be the strongest adventurer "Grand Master" and confront powerful enemies with your friends, a royal road RPG final that you can play for free on your smartphone Fantasy Grand Masters. final fantasy grandmasters

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri