Menu

Champions League, preliminarii: Astana vs CFR Cluj 1-0 / Postnikov, singurul marcator; Culio și Omrani, ratări imense

Champions League

CFR Cluj a început cu stângul aventura europeană din noul sezon. Campioana României a pierdut, în turul I preliminar, în fața formației FC Astana (Kazakhstan), în deplasare, scor 1-0, și va avea o misiune dificilă la returul de săptămâna viitoare. 
 
Ardelenii au avut prima mare ocazie prin Culio ('11), care a oprit cu pieptul o minge degajată și a tras puțin pe lângă poartă.

Evgeni Postnikov a înscris singurul gol al partidei disputate pe gazon sintetic, în Nur-Sultan. În minutul 68, acesta a împins în poartă mingea centrată din corner de Sigurjonsson, după ce Culio și Vinicius nu au reușit să respingă.


În minutul 81, Omrani a fost găsit în centrul careului de Mailat, însă atacantul clujenilor a ratat incredibil ținta. Rotariu a încercat un șut de la distanță în minutul 88, însă Arlauskis a fost pe fază.

FC Astana: Eric - Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov - Logvinenko - Tomasov (Janga '58), Maevski, Sigurjonsson, Murtazayev (Mubele '84) - Rotariu. Antrenor: Roman Krygorchuk

CFR Cluj : Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu (Aurelio '90), Hoban (Rondon '76), Culio - Deac, Omrani, Păun (Mailat '65). Antrenor: Dan Petrescu


Cartonaşe galbene: Postnikov '90+5 / Camora '85

Meciul a fost arbitrat de belgianul Lawrence Visser, ajutat de Thibaud Nijssen şi Jo de Weirdt. Rezervă a fost Kevin Van Damme.


Returul va avea loc pe 17 iulie, de la ora 21:00, pe arena din Cluj.

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-23248174-champions-league-preliminarii-astana-cfr-cluj-1-0.htm

Parteneri