Menu

Presă - Supărată după Copa America, Argentina ar vrea să joace în Europa

Lionel Messi, in meciul cu Brazilia

Mai multe publicaţii sud-americane au scris că naţionala Argentinei ar putea evolua în viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, competiţie organizată de UEFA, pentru a înlocui meciurile amicale, transmite News.ro.

Argentina şi Lionel Messi au fost foarte supăraţi de ceea ce s-a întâmplat la ultima ediţie a Copei America, turneu de la care au fost eliminaţi în semifinale de Brazilia.

Messi a avut o ieşire dură la adresa conducătorilor Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), pe care îi acuză că au "făcut jocurile" pentru ca trofeul să fie câştigat de Brazilia, gazda competiţiei. Starul Barcelonei a vorbit de corupţie şi de grave greşeli de arbitraj care au favorizat Brazilia.

Sursele citate precizează că Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) ar fi primit o invitaţie de la UEFA pentru a participa la viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, iar forul de la Buenos Aires pare încântat de propunere.

Partea mai puţin plăcută pentru Messi&co este, potrivit unora dintre publicaţiile amintite, că şi Brazilia a fost invitată de UEFA pentru a evolua în Liga Naţiunilor.

Brazilia a câştigat a noua oară Copa America, prima dată din 2007, după ce a învins, duminică, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 3-1 (2-1), reprezentativa statului Peru.

Medalia de bronz a revenit Argentinei, care a învins, sâmbătă, la Sao Paulo, cu scorul de 2-1, echipa statului Chile, câştigătoarea ultimelor două ediţii.

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-23245047-presa-suparata-dupa-copa-america-argentina-vrea-joace-europa.htm

Parteneri